Protetika

Protetika

 

Kao što slika govori hiljadu reči, osmeh može isto, čak i više! Ključ Vašeg uspeha u kvalitetnijem privatnom, socijalnom i profesionalnom statusu pronađite u svom zdravom i atraktivnom, osmehu.

Jedna od najsofisticiranijih usluga koje pružamo našim pacijentima je prirodan komfor, funkcija i izgled koristeći savremene keramičke materijale. Prateći najnovije tehnološke trendove i dostignuća, kao posebnu ponudu izdvajamo bezmetalne keramičke krunice – savršen sklad tehnike i umetnosti. Svojim izuzetnim optičkim i estetskim karakteristikama, ove nadoknade se neprimetno uklapaju u prirodni zubni niz.

Zbog svojih prednosti kao što su vrhunska estetika nadoknade, kompjuterska preciznost izrade, odlične fizičke osobine i biokompatibilnost, bezmetalne keramičke krunice su idealno rešenje za otkrivanje skrivenih osmeha.

Individualnim planom i pristupom rešavamo i najzahtevnije protetske slučajeve. U saradnji sa renomiranim zubotehničkim laboratorijama obezbeđujemo zavidan kvalitet i maksimalan estetski efekat fiksnih i mobilnih nadoknada.