Implantologija

Implantologija

Zahvaljujući višegodišnjim razvoju stomatološke industrije i tehnologije, dentalni implanti su postali izuzetno uspešan i opšteprihvaćen standard u rekonstrukciji zubnih nizova. Bez obzira na uzrok gubitka zuba, implanti su u velikom broju slučajeva dokazani kao efikasnije i jednostavnije rešenje u nadoknadi izgubljenog zuba u odnosu na tradicionalna rešenja.

Dentalni zubni implanti predstavljaju titanijumske šrafove koji se ugrađuju u viličnu kost. Zbog svoje strukture i biokompatibilnosti ne narušavaju okolna tkiva niti ih organizam odbacuje. Simulirajući prirodnu funkciju korena zuba, implanti prihvataju buduću protetsku nadoknadu čime obezbeđuju širok izbor restauracija (nadoknadu jednog ili više zuba; nosači mosta ili mobilnih proteza).

Ugradnjom implanata zdravi zubi ostaju intaktni što je ujedno vrhunac Vašeg i našeg uspeha.

Od raznovrsnih implantacijskih sistema koji danas postoje na tržištu, koristimo samo proverene tehnologije poznatih svetskih proizvođača. Naravno, saradnja sa renomiranim zubotehničkim laboratorijama nam omogućuje da Vam pružimo izuzetno kvalitetne i dugotrajne restauracije.